085 060 1515 

Yes, het is weer lente!

De bloesem aan de bomen (ik veeg me suf op het moment), de flipflops uit de kast, de tegels weer schoongemaakt, de eerste koffietjes in de hangstoel zijn een feit en de konijnen doen weer vreugdesprongetjes in de tuin.

Yes het is weer lente! Je kent het vast wel, de eerste zonnestralen schijnen je tuin in en de paniek breekt los.

Wie, hoe, wanneer kan ik mijn tuin lenteklaar maken?

En dan richten we een blik op de tuinmeubelen en zien we dat ze toch echt hun beste tijd hebben gehad. Wanneer leer ik het nou om gewoon netjes een hoes om de tafel en loungeset te doen? Dat moment is ergens als de lekkerste koffietjes in de ochtend van buiten naar binnen verplaatsen, omdat je anders binnen no time ice coffee hebt. Of aan de konijnen ziet, dat de vacht weer dichtgroeit om de winterkou aan te kunnen. Nou ik leer het dus nooit schijnbaar. Met als gevolg dat ik regelmatig mijn tuinmeubelen moet vervangen.

Lees verder

Blog industrieel wonen met een twist

Een industrieel interieur is niet iets waar ik in eerste instantie warm van wordt. Ik heb zelf een licht interieur met veel Scandinavische invloeden.

Industrieel heeft veel mooie elementen; het ruige, stoere en vooral het eenvoudige materiaalgebruik. Maar wat je hier ook mee kan associëren is: rauw, donker en somber. Je moet er van houden!

Lees verder

Stoelendans by Jenny van Huisgeluk

Hoe mix & match je verschillende stoelen aan de eettafel?

Ok, ik kom er eerlijk voor uit; ik heb een stoelentic! Verschillende stoelen hebben bij mij de revue al gepasseerd. Ik vond ze bij de kringloop, op marktplaats of ik kocht ze nieuw. Lekker mixen en matchen met verschillende stoelen, om zo een speels effect te creëren aan je eettafel. Ik hou ervan!

Lees verder

Velvet is helemaal in!

We zien deze stof terug komen in onze kleding maar ook in ons interieur. Je ziet namelijk steeds vaker dat er leuke items te koop zijn in een mooie velvet stof. Denk dan maar aan sierkussens, krukjes maar ook in eetkamerstoelen en fauteuils. Ook in de woonbladen en woonprogramma’s wordt veelvuldig gebruik gemaakt van producten met velvet. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zelf vrij laat ben met deze trend. Ik was niet vanaf het begin helemaal om en had er tot kort geleden helemaal niks van in huis. Maar sinds een aantal weken ben ik verkocht en staan er in mijn huis twee eetkamerstoelen in deze rijke stof. Wist je trouwens dat velvet de Engelse benaming is voor fluweel? Ik eerst niet! Ik dacht dat het twee verschillende stoffen waren, maar dat is dus niet zo. 

Lees verder

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us