085 060 1515 

Ronde taferelen

Met een ronde tafel is het helemaal een feest, want je kunt er zo lekker mee schuiven, stoelen een ander plekje geven ed. Stoelendans rond de tafel, en het is ook gezellig zo rond tafelen. Wist je trouwens dat ze bij Vintagelab15 ook ronde tafels verkopen in diverse afmetingen?

Lees verder

Yes, het is weer lente!

De bloesem aan de bomen (ik veeg me suf op het moment), de flipflops uit de kast, de tegels weer schoongemaakt, de eerste koffietjes in de hangstoel zijn een feit en de konijnen doen weer vreugdesprongetjes in de tuin.

Yes het is weer lente! Je kent het vast wel, de eerste zonnestralen schijnen je tuin in en de paniek breekt los.

Wie, hoe, wanneer kan ik mijn tuin lenteklaar maken?

En dan richten we een blik op de tuinmeubelen en zien we dat ze toch echt hun beste tijd hebben gehad. Wanneer leer ik het nou om gewoon netjes een hoes om de tafel en loungeset te doen? Dat moment is ergens als de lekkerste koffietjes in de ochtend van buiten naar binnen verplaatsen, omdat je anders binnen no time ice coffee hebt. Of aan de konijnen ziet, dat de vacht weer dichtgroeit om de winterkou aan te kunnen. Nou ik leer het dus nooit schijnbaar. Met als gevolg dat ik regelmatig mijn tuinmeubelen moet vervangen.

Lees verder

Schommelmania

De schommelstoel bestaat al eeuwen en heeft daarmee al vele vormen aangenomen. Toch is de schommelstoel nog altijd een hit in de vluchtige meubelwereld. Van oudsher werden deze heerlijke stoelen gebruikt voor het voeden van kinderen. Het rustige heen en weer schommelen brengt rust en geeft een fijn gevoel. Wat alle schommelstoelen gemeen hebben, is dat deze allen zijn ontworpen om lekker in te kunnen zitten.

Lees verder

Blog industrieel wonen met een twist

Een industrieel interieur is niet iets waar ik in eerste instantie warm van wordt. Ik heb zelf een licht interieur met veel Scandinavische invloeden.

Industrieel heeft veel mooie elementen; het ruige, stoere en vooral het eenvoudige materiaalgebruik. Maar wat je hier ook mee kan associëren is: rauw, donker en somber. Je moet er van houden!

Lees verder

Mix&Match met witte eetkamerstoelen by Casakatoo

De eettafel is een plek waar wij graag zitten. We hebben er een groot raam boven, het is er dus altijd licht. Werken er veel achter de laptop, er wordt geknutseld of er wordt gezellig met vrienden aangezeten om te borrelen. Een belangrijke plek dus in huis.

Lees verder

  • 1
  • 2
Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us