085 060 1515 
  • Start
  • Blog
  • Mix&Match met witte eetkamerstoelen by Casakatoo

Mix&Match met witte eetkamerstoelen by Casakatoo

De eettafel is een plek waar wij graag zitten. We hebben er een groot raam boven, het is er dus altijd licht. Werken er veel achter de laptop, er wordt geknutseld of er wordt gezellig met vrienden aangezeten om te borrelen. Een belangrijke plek dus in huis.

 

verschillende eetkamerstoelen aan tafel 1200px 
Al even heb ik echt een eetkamer stoelen tic. Ik heb ze in verschillende soorten en maten aan de eettafel. Maar de overeenkomst is dat ze allemaal wit zijn!

Ooit zijn wij gestart met zes dezelfde witte houten bistro stoelen. Maar van het een kwam het ander. En inmiddels heb ik nog maar 1 houten versie over. Een jaar of twee geleden bestelde ik bij @vintagelab15 3 stoelen. Een draadstoel, de bekende S panton versie en een kunststof….. Even twijfelde ik of dit niet onrustig zou staan. Maar nee, het staat zo lekker speels aan tafel vind ik. Ik probeer de stoelen voor het zicht wel af en toe te wisselen. Maar een ieder in huis heeft toch wel zijn voorkeur van welke stoel lekker zit. Dus ze worden snel teruggeschoven naar de oude plek! Ik ruil ze ook wel eens in voor een nieuwe stoel, dan gaat er weer 1 weg, of naar boven. Zo heb je steeds een nieuw beeld.

witte eerkamerstoelen draadstoelen 1200px

Ik vind het leuk als ze echt allemaal anders zijn, en dat is tot nu erg gelukt.

Mijn laatste aanwinst is de @Bertoia stoel van @Vintagelab15. Een draadstoel, met een wit leren zitje erin. Zo blij mee, zit ook nog eens erg lekker! Nog meer variatie aan tafel. Nog even aankijken van wie dit de favoriet gaat worden, maar ik zet in op dat het mijn plekje blijft.

wit krukje eettafel 1200px

Aan de kop van de tafel staat altijd een krukje, is toch een makkelijke extra zit plek. Deze heb ik nu vervangen voor ook een @witte versie, met de naam Tolix. Dat maakt het toch helemaal af.

 Wat vinden jullie van al deze verschillende stoelen aan tafel?

Veel liefs

Kathelijne Gielesen by Casakatoo
https://www.instagram.com/casakatoo/

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us