085 060 1515 

Schommelmania

De schommelstoel bestaat al eeuwen en heeft daarmee al vele vormen aangenomen. Toch is de schommelstoel nog altijd een hit in de vluchtige meubelwereld. Van oudsher werden deze heerlijke stoelen gebruikt voor het voeden van kinderen. Het rustige heen en weer schommelen brengt rust en geeft een fijn gevoel. Wat alle schommelstoelen gemeen hebben, is dat deze allen zijn ontworpen om lekker in te kunnen zitten.

witte schommelstoel design eames style

Het voordeel van nu is dat de schommelstoel nog altijd in diverse vormen te verkrijgen is. Van authentiek tot modern en van rotan tot kunststof. Voor ieder wat wils! Een groot pluspunt voor de kunststof schommelstoel is toch wel het gewicht. Zo is het heel erg makkelijk om je schommelstoel lekker even in de tuin te zetten. Zo geniet je optimaal van de zon!

Roze schommelstoel vintagewonen

Zelfs aan kleine kinderen wordt gedacht! Zo is de schommelstoel ook verkrijgbaar in lieve kleurtjes speciaal ontworpen voor de kleintjes. Door de lange houten geleiders is het bijna onmogelijk om achterover te klappen. Wel zo veilig voor jezelf en voor de kids!

witte kinderstoel schommelstoel kinderkamer

Vintagelab15 biedt een breed assortiment schommelstoelen in de kunststof variant. Deze stoelen zijn afgeleid van een grote bekende in de meubelwereld. De kunststof kuipjes zijn gemakkelijk te bevestigen aan de het onderstel. Daarnaast kan het kuipje gemakkelijk schoongehouden worden. Wel zo makkelijk met het oog op de kindervariant! Verkrijgbaar in leuke diverse kleuren, past er altijd wel eentje in jouw interieur. Door de extra zachte prijs, kan je de kuipjes ook nog eens leuk omwisselen!

Schoomelstoel grijs pastel interieur

Winactie!

Bestel nu snel je favoriete kleur schommelstoel via de onderstaande link.
https://www.vintagelab15.com/zitten/schommelstoelen

Post een toffe foto van je schommelstoel in jouw interieur.
Vergeet niet Vintagelab15 hierin te taggen!
Zo maak je automatisch kans op een shoptegoed van €50,- bij Vintagelab15!
Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us