085 060 1515 

Kinder Eames DSW junior white

Unieke code:junior dsw 01
Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire Eames stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.
€ 45
Korting
Standaard prijs:
Huidige voorraad: Artikel is niet voorradig
 • Zithoogte
  32 cm
 • Breedte
  30 cm
 • Hoogte
  56 cm
 • Diepte
  27 cm

Beschrijving

Over de Eames junior DSW Stoel

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire Eames stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.

Eames DSW Chair- Charles & Ray Eames

De naam DSW wordt gebruikt om de karakteristieke eigenschappen van het originele ontwerp te benadrukken en wordt niet gebruikt als merk. Het originele ontwerp is van Charles and Ray Eames. 

Montage handleiding

Hier kunt u de montage handleiding downloaden

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us