085 060 1515 
  • Start
  • Levering & Garantie

Levering

Levering binnen twee werkdagen leverbaar, tenzij anders aangegeven.

Verzendkosten (ook voor België)

  • Bestellingen onder de € 250,-  + € 8,- verzendkosten
  • Bestellingen boven de € 250,- gratis verzending!

Bovengenoemde prijzen zijn enkel van toepassing bij leveringen in Nederland en België. Voor leveringen naar overige landen kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Levering per DHL

Alle losse bestellingen worden verzonden met DHL. U kunt bij ons een track en trace code opvragen indien gewenst. Op de homepage van DHL kunt u uw zending dan controleren. Let op, u kunt alleen zien wat de status van het pakket is, u kunt niet zien hoe laat DHL komt. U kunt bij uw order aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen en dan houden wij daar rekening mee. We zullen het pakket dan ook op de door u gewenste dag laten afleveren.

Bestel voor 15:00 uur op:

1e bezorging op:

Niet thuis? 2e bezorging op:

Maandag

Dinsdag

  Woensdag

Dinsdag

Woensdag

  Donderdag

Woensdag

Donderdag

  Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

  Maandag

Vrijdag

Maandag

  Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

  Woensdag

Zondag

Dinsdag

  Woensdag

 map

Track & Trace

Wanneer uw bestelling onderweg is, kunt u de track & trace code gebruiken om uw zending te volgen. De track & trace code ontvangt u per email van ons.

Thuis

Bezorging tot aan de deur! Nadat u getekend heeft, kunt u gaan genieten van het door u bestelde product.

Niet thuis

 

Bent u niet thuis, dan komt DHL automatisch de volgende dag nog een keer langs. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, dan bewaart DHL uw pakket bij het dichtstbijzijnde depot. U hebt dan vijf dagen de tijd om het af te halen. Ook kunt u binnen deze vijf dagen een derde afleverpoging inplannen. Bent u de derde keer wederom niet aanwezig, dan gaat het pakket retour. Voor een nieuwe levering dient u dan extra verzendkosten te betalen.

 

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us