085 060 1515 

Over ons

Vintagelab15 vindt dat hippe en mooie meubels voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Door een simpel concept waarbij we tussenhandelaren en dure showrooms links laten liggen, kunnen wij onze producten voor een scherpe prijs aanbieden. Ons team is gek op mooie meubels en altijd actief opzoek naar de laatste woontrends. Daarnaast is het onze missie om een stijlvol interieur voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Rechten en plichten

 

Hoewel wij de kooprechten en plichten vanuit Hong Kong van toepassing kunnen laten zijn op onze webshop, hanteren we de rechten en plichten per land.  Wij vinden het namelijk van belang dat onze klanten onder deze voorwaarden online kunnen shoppen. Voor meer informatie over de Nederlandse markt verwijzen wij u graag door naar de Consumentenbond "wet koop op afstand".

Onze meubels zijn al ingevoerd dus u hoeft geen invoerkosten te betalen bij aflevering. Al onze meubelen zijn binnen 2 werkdagen leverbaar, tenzij anders is aangegeven.

 

  • U mag binnen 14 dagen na de koop het product retourneren. Let wel, alleen in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de koper. Wel krijgt u uw aankoopbedrag teruggestort.
  • Hebt u een klacht. Vanzelfsprekend ruilen wij uw product of onderdeel kosteloos om.

 

Voorraad

 

Vintagelab heeft voorraden in verschillende Europese landen zoals Engeland en Nederland en kan daarom snel leveren. U kunt gewoon onze site aanhouden als het product daar voorradig is dan wordt het vaak de volgende werkdag al geleverd. Een levering op een door u gewenste werkdag is vanzelfsprekend geen probleem. Ook leveringen op zaterdag is optioneel.

 

Twee jaar garantie

 

Vanzelfsprekend krijgt u naast een scherpe prijs, eveneens twee jaar garantie op het product. Zorg wel dat u altijd uw factuurnummer doorgeeft aan ons wanneer u vraagt om service.

 

Communicatie

 

In iedere taal waarin wij verkopen, hebben wij iemand op de klantenservice. U kunt dus gewoon in het Nederlands met ons communiceren.

Heel veel plezier met winkelen. Voor vragen kunt u mailen naar . U krijgt vanzelfsprekend binnen 24 uur reactie op uw vraag.

 

Contact gegevens

Ons Kantoor:

Vintagelab15
2113-2115, Level 21, Landmark North,
39 Lung Sum Avenue,Sheung Shui NT
Hong Kong  SAR
registratienummer: 2103700  email:

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us