085 060 1515 
Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen horen niet alleen comfortabel te zijn; ze moeten er natuurlijk ook goed uitzien. Moderne en goed zittende eetkamerstoelen nodigen uit om extra lang te tafelen.

Bekijk meer...


Barstoelen

Barstoelen

Verschillende barstoelen in prachtige designs. Pak een drankje en ga lekker aan de bar hangen of aan het kookeiland zitten. 

Bekijk meer...


Tuinstoelen

Tuinstoelen

Heerlijk om op te zitten en mooi om naar te kijken!
Tuinstoelen horen niet alleen comfortabel te zijn; ze moeten er natuurlijk ook goed uitzien. Moderne en goed zittende tuinstoelen nodigen uit om extra lang te tafelen.

Bekijk meer...


Fauteuils

Fauteuils

Comfortabele en tegelijk prachtige fauteuils. Zak heerlijk weg in deze stoelen met een mooi boek, voor de haard of gewoon lekker voor de tv. 

Bekijk meer...


Schommelstoelen

Schommelstoelen

Muziekje aan, drankje erbij en droom heerlijk weg in je eigen RAR style schommelstoel. Om te ontspannen na een lange werkdag bijvoorbeeld. Een schommelstoel blijft de ultieme relaxstoel voor iedereen.

Bekijk meer...Eames kinderstoelen

Eames kinderstoelen

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.

Bekijk meer...

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us