085 060 1515 

Kinder Eames schommelstoel RAR junior

Unieke code:junior15R
Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire Eames stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.
€ 39
Normale prijs: € 55
Korting - € 16,00
Standaard prijs:
Huidige voorraad: Voorraadartikel
Op werkdagen voor 15:00u besteld, morgen in huis
 • Zithoogte
  26 cm
 • Breedte
  42 cm
 • Hoogte
  50 cm
 • Diepte
  31 cm

Beschrijving

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen nu op hun eigen design stoel zitten. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur. Deze populaire Eames stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.

De RAR schommelstoel uit 1950, ontworpen door echtpaar Charles en Ray Eames – architecten, filmmakers en all-round creatievelingen. Een prachtige replica van een tijdloos design! 


Wist je dat?

Schommelen bijdraagt aan het ontwikkelen van het evenwichtsvermogen en de hersenen helpt om de indrukken in het hoofd te sorteren.

Montage handleiding

Hier kunt u de montage handleiding downloaden

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us