085 060 1515 

DAW style stoel special black edition

Heerlijk om op te zitten en mooi om naar te kijken! Eetkamerstoelen horen niet alleen comfortabel te zijn; ze moeten er natuurlijk ook goed uitzien. Moderne en goed zittende eetkamerstoelen nodigen uit om extra lang te tafelen.
€ 139
Korting
Standaard prijs:
  • Levertijd
    1 tot 2 weken
Huidige voorraad: Voorraadartikel
Op werkdagen voor 15:00u besteld, morgen in huis

Beschrijving

Over de DAW Style Stoel

De ontwerpers van de DAW stoel hadden blijkbaar een vooruitziende blik meer dan een halve eeuw geleden, want dit ontwerp is nog steeds razend populair. Het comfort van de kuilvormige stoel is verrassend comfortabel. De diepe zit biedt steun en de praktisch vormgegeven armleuningen geven extra gemak. Maar de DAW style stoel is veel meer dan een comfortabele stoel. Zo zorgen ze voor een modern accent in uw interieur en zijn ze op verschillende manieren te combineren. De DAW stoelen zijn stijlvol aan de eettafel, maar kunnen ook functioneren als trendy bureau stoel of als eyecatcher in de woonkamer. Ook steeds meer bedrijven ontdekken de DAW stoel, waar ze vaak dienstdoen ter vervanging van stijlloze kantine meubels. De stoelen geven een bedrijfspand een moderne en frisse uitstraling. Wij kunnen deze stoelen in verschillende kleuren leveren zodat er altijd wel één tussen zit die bij jouw interieur past.

DAW style stoel

De naam DAW wordt gebruikt om de karakteristieke eigenschappen van het originele ontwerp te benadrukken en wordt niet gebruikt als merk. Het originele ontwerp is van Charles and Ray Eames.

Klantenservice
085 060 1515
ma-vr: 09:00 - 17:00
Follow Us